Discovery Networks

Discovery heeft ook een statement uit gebracht:

BELANGRIJK BERICHT VOOR ALLE KLANTEN VAN DELTA EN ZEELANDNET!

Het spijt ons u te moeten informeren dat u vanaf vrijdag 5 mei geen Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery, ID, TLC, Animal Planet, Discovery Science en Discovery World meer kunt ontvangen. De reden voor deze ‘switch-off’ is dat de distributie-overeenkomst tussen Delta/Zeelandnet en Discovery Networks Benelux op die datum afloopt en beide partijen er niet in zijn geslaagd om een nieuw contract af te sluiten.

Wij hebben er alles aan gedaan om tot een nieuwe overeenkomst te komen, maar helaas is dat niet gelukt. Vanochtend werden wij – waarschijnlijk net als u – verrast door het bericht van Delta/Zeelandnet dat onze zenders vanaf volgende week definitief uit het pakket worden gehaald.

We realiseren ons dat dit vooral voor u als trouwe kijker ontzettend frusterend is. Discovery Networks heeft de afgelopen jaren op alle fronten geïnvesteerd in onze zenders met veel nieuwe series en exclusieve sportrechten. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen kan blijven genieten van onze mooie programma’s als de MotoGP, de Giro d’Italia – vanaf vrijdag 5 mei drie weken lang exclusief live te volgen bij Eurosport 1 – Gold Rush (Discovery), Judge Rinder (ID) en Say Yes to the Dress (TLC).

De zenders van Discovery Networks Benelux blijven vanzelfsprekend beschikbaar via alle andere providers in Nederland, waaronder KPN, Ziggo en Tele2. Eurosport-liefhebbers kunnen altijd en overal terecht voor live sport op de Eurosport Player.

De vele Zeeuwse wielerfans mogen wat ons betreft de Giro d’Italia natuurlijk niet missen. We zijn dan ook aan het kijken hoe we hen tegemoet kunnen komen. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit communiceren via o.a. de PZC en onze social-kanalen.

Voor meer informatie en/of klachten kunt u contact opnemen met de Delta-/Zeelandnet-klantenservice:

Telefoon: 0118 – 22 55 00

Delta Forum: https://forum.zeelandnet.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/ZeelandNet

Twitter: @DELTAverbindt

bron: Discovery Networks

Deel een snel bericht met de andere bezoekers

Anonymous - 06/02/2018 - 11:26

alleen jammer dat eurosport na de olympische spelen pas weer terug komt, maarja je kunt niet alles hebben

F Hardy - 06/02/2018 - 11:25

goed te lezen, dat delta door de knieen is

JD - 06/02/2018 - 10:04

komen alle Discovery zenders terug? Lees het net in de app omroep zeeland?

Mgmg - 29/07/2017 - 14:38

Wat zal ik blij zijn dat ik weg kan bij delta :@

PietF - 28/05/2017 - 10:24

Heeft Discovery al gereageerd op de aangeboden handtekeningen? Ik neem aan van niet, arrogante lui daar....

Cancel
© 2017 L. Mangold, Copyright op overgenomen artikelen berust bij de schrijver hiervan.

Login Form